[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Mar 8 15:55:12 UTC 2012


> @Арангле и @Зоки
>
> Значи утре се гледаме во КИКА дали може попладне кај 5 оти сум до толку на
> работа :)
>
> Поздрав

Јас нема да можам да дојдам, јас сум на роденден кај еден другар.

Ако не си одам викендов може во Сабота ако не се гледаме наредната недела.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list