[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 8 16:35:51 UTC 2012


On Thu, Mar 8, 2012 at 4:55 PM, Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com> wrote:
> Јас нема да можам да дојдам, јас сум на роденден кај еден другар.
>
> Ако не си одам викендов може во Сабота ако не се гледаме наредната недела.
>
> Поздрав, Зоки.

Следниот пат планирај си го времето подобро.

Енивеј, овде ќе го пишуваме драфт документот за конференцијата
https://docs.google.com/document/d/1t8IInwEG_Mxu0FIwB2nxoaYdiHeORh3rac3Pv3IulSI/edit
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list