[2s.mk-friends] Заклучоци за проблемот со DHCP во хаклаб (до сега)

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 13 14:57:32 UTC 2012


>     аха и ова го потврдува истото
>     https://bugs.launchpad.net/wicd/+bug/933378
> 
> 
> Од пред некое време ми се случува проблем со power management-от на
> самиот интерфејс:
> 
> https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/548992
> 
> Ова се случуваше и на Arch:
> 
> https://wiki.archlinux.org/index.php/Wicd#Random_disconnecting
> 
> Можеби е истиот/сличен проблем?

не е, кога ќе се конектира не се дисконектира веќе


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list