[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 14 16:27:08 UTC 2012


2012/3/8 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at on.net.mk>

> Добро, четвртоков испадна 8-мо мартовски и церемониии..
> утре е петок, има шанси да се видиме таму со некој во КИКА во 5?
>


На последниот состанок беше договорено дека сите состаноци поврзани со
конференцијата ќе се случуваат од сега па натаму секоја среда од 17.00ч во
хаклабот КИКА. Состаноците се отворени за сите заинтересирани.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120314/b418c60b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list