[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Thu Mar 8 20:49:49 UTC 2012


Добро, четвртоков испадна 8-мо мартовски и церемониии..
утре е петок, има шанси да се видиме таму со некој во КИКА во 5?

Зоки, Уфо и уште некој?

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list