[2s.mk-friends] bugs.spodeli.org

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 14 16:47:39 UTC 2012


> bugs.spodeli.org <http://bugs.spodeli.org> ќе биде down поради надградба
> и миграција на redmine.
> 
> Ќе пишам штом ќе биде вратен назад системот.

Кратка забелешка пошто искочи нова (под)верзија 3 дена после upgrade-от:

Github може да генерира печ од било кои верзии, така да еве го url-то од
кое симнав печ меѓу 1.3.1 и 1.3.2 верзиите:
https://github.com/redmine/redmine/compare/1.3.1...1.3.2.patch

После само го печував redmine-от со

cd redmine-1.3.x
patch -p1 < ~/фајлот.patch

restart на redmine-от и тоа е-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list