[2s.mk-friends] Број на студенти на техничките факултети

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Mar 16 21:24:29 UTC 2012


Здраво, ја малце да ве позамарам пошто ми требаат некои информации :)

1) Број на студенти
2) Број на електронски сервиси на факултетот? (опционално: кои?)

Овие две информации ми требаат за ФЕИТ, Машински, ПМФ, ФОН, Европски,
Штулов, Апостол Павле (Охрид), Техничкиот во битола и УГД?
*Читај: само за техничките факултети, НЕ на ниво на цел факултет.*

Фала.

Поздрав,
Борис Кузманов
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120316/a4c936fa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list