[2s.mk-friends] wiki.spodeli.org надградено

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 16 01:03:52 UTC 2012


> http://wiki.spodeli.org/Специјална:Верзија
>
> Инсталирана е captcha екстензија
>
> OpenID екстензија за mediawiki 1.18 не постои
>
> Вклучена е Nuke екстензијата за справување со спамерчиња
> (само за админи - http://wiki.spodeli.org/Специјална:Нукирање)
>
>
> Инсталацијата е според овие забелешки/идеи:
> http://damjan.softver.org.mk/wiki/MediaWiki

Заборавив да кажам, пошто на DreamHost неаме пристап до Apache-то
мораше да идеме со тој шашавиот htaccess from hell, али работи.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list