[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Mar 20 15:35:09 UTC 2012


http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=CB919596857D394CAE1DA4405C9C7B6A

Пошто неколку пати во хаклаб разговаравме да реагираме околу решениево
поради тоа што како последица од него сите докторски ординации мораа
да купат лиценца за Windows 7 - можеме да реагираме сега додека има
време да се преиспита целата работа.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list