[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Tue Mar 20 17:04:59 UTC 2012


Ајде како треба да реагираме (пример: да му истуриме едно 20 000 е-пошти 
на фондот во сандачето ;)

On 3/20/2012 16:35, Arangel Angov wrote:
> http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=CB919596857D394CAE1DA4405C9C7B6A
>
> Пошто неколку пати во хаклаб разговаравме да реагираме околу решениево
> поради тоа што како последица од него сите докторски ординации мораа
> да купат лиценца за Windows 7 - можеме да реагираме сега додека има
> време да се преиспита целата работа.
More information about the Ossm-members mailing list