[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 21 18:09:46 UTC 2012


2012/3/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/3/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> Нареден состанок, среда 21 март, 17.00ч во хаклаб КИКА.

Промените што ги направивме денес се на piratepad линкот.

Додаден е и календар за состанокот секоја среда, можете да си го
додадете за да ви послужи како потсетник:
http://www.google.com/calendar/embed?src=c2xvYm9kZW5zb2Z0dmVyLm9yZy5ta183YXJlOWVlMGRxbWo5YjUydTJjcjZvbWl1Y0Bncm91cC5jYWxlbmRhci5nb29nbGUuY29t

Се договоривме дека сите што се пријавиле за координирање на некоја
активност а не дојдат на наредниот состанок или било кој состанок
понатаму ќе ги отстраниме од првичната листа и дека ќе бараме нови
посериозни луѓе за обавување на задачите поврзани со конференцијата.
Мораме вака поради тоа што се пријавуваат луѓе кои што потоа не
доаѓаат на состаноци.

И да повторам пак, состаноците се отворени за сите што сакаат да
придонесат на било кој начин.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list