[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Mite Mitreski mitemitreski at gmail.com
Wed Mar 21 20:05:34 UTC 2012


Здраво

не знам дали јас сум воопшто на таа листа( иако сум заинтересиран ) но
во 17:00 во работен ден нема шанси да стигнам на било каков состанок а
уште помалку во среда бидејќи секоја втора среда во 18:00 имаме југмк
средба веќе 4 год.

Поздрав

Mite Mitreski


Java User Group Macedonia (JUGMK)
http://jug.mkmite.mitreski at jug.mk | +38975236045
www.twitter.com/mitemitreski
http://blog.mitemitreski.com/2012/3/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/3/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> 2012/3/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>>> Нареден состанок, среда 21 март, 17.00ч во хаклаб КИКА.
>
> Промените што ги направивме денес се на piratepad линкот.
>
> Додаден е и календар за состанокот секоја среда, можете да си го
> додадете за да ви послужи како потсетник:
> http://www.google.com/calendar/embed?src=c2xvYm9kZW5zb2Z0dmVyLm9yZy5ta183YXJlOWVlMGRxbWo5YjUydTJjcjZvbWl1Y0Bncm91cC5jYWxlbmRhci5nb29nbGUuY29t
>
> Се договоривме дека сите што се пријавиле за координирање на некоја
> активност а не дојдат на наредниот состанок или било кој состанок
> понатаму ќе ги отстраниме од првичната листа и дека ќе бараме нови
> посериозни луѓе за обавување на задачите поврзани со конференцијата.
> Мораме вака поради тоа што се пријавуваат луѓе кои што потоа не
> доаѓаат на состаноци.
>
> И да повторам пак, состаноците се отворени за сите што сакаат да
> придонесат на било кој начин.
>
> Поздрав.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list