[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 23 13:32:38 UTC 2012


Цени? Има ли друго нешто, хостел?
On Mar 23, 2012 2:07 PM, "Aleks" <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

> Здраво дечки, вака течат работите,
>
> Настанот ќе е на 7 и 8 Април (првиот викенд од Април), ќе се одржи во
> просториите на факултетот за информатика при УГД и тоа на влезот од штип.
>
> Треба уште да се види кој ќе оди за да може некој да резервира престој во
> хотелот (Ваго повторно?).
>
> Да се пребориме :
>
> -1
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120323/b7bb4023/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list