[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Mar 23 13:14:20 UTC 2012


Здраво дечки, вака течат работите,

Настанот ќе е на 7 и 8 Април (првиот викенд од Април), ќе се одржи во 
просториите на факултетот за информатика при УГД и тоа на влезот од штип.

Треба уште да се види кој ќе оди за да може некој да резервира престој 
во хотелот (Ваго повторно?).

Да се пребориме :

-1

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list