[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Novica Nakov novica at on.net.mk
Thu Mar 22 21:43:18 UTC 2012


> Можеби можете да ги искористите овие информации при презентирање т.е.
> објаснување  зошто е лошо за јавна услуга (како лекари и нотари)  да се
> избере platform-dependent решение и дека еве изводливо е да се направи
> решение кое би работело на повеќе од една платформа.


да, ова се интересни информации. дали овој софтвер го наложува државата
или е нешто што нотарите сами си го прават за да си го користат?

-- 
nnvc

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list