[2s.mk-friends] Community issue tracking и project management

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Mar 24 21:44:06 UTC 2012


On Sat, Mar 24, 2012 at 10:01 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> Во понеделник со почеток од 18.00ч во хаклаб КИКА ќе оддржам кратка
> презентација за користење на Redmine или http://bugs.spodeli.org.
> Redmine е issue tracking и project management слободен софтвер кој што
> го користиме за проекти поврзани со слободен софтвер во Македонија.

Да го најавиме и ова на блог и да го ставиме во календарот?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list