[2s.mk-friends] Community issue tracking и project management

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 24 21:04:46 UTC 2012


2012/3/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Redmine е issue tracking и project management слободен софтвер кој што
> го користиме за проекти поврзани со слободен софтвер во Македонија.

Само да појаснам - ќе обрнеме повеќе внимание на проектите започнати
од членови на заедницата и ќе се потрудиме да им објасниме на сите
како се користи системот за да можат што е можно повеќе луѓе да се
инволвираат во работата на заедницата.

Значи нема да биде само некоја општа презентација за Redmine.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list