[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri Mar 30 20:28:44 UTC 2012


Нема да е лошо да пишат тие што ќе идат со коли и колку ќе може да соберат
со себе. Исто може да се среди и Вики страната,
http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Штип

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120330/736b35a7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list