[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Tue May 1 06:35:55 UTC 2012


2012/4/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

>
> Ни треба помош околу просторија во која што би се оддржал настанот, ако
> некој може да помогне при посредување околу некое школо или факултетите во
> Охрид, нека се пријави, сеа за сеа неаме никаков фидбек а времето е кратко.
>

За место за настанот ја имам човек што може да го прашам, ако има шанси да
се одржи настанот на факултетов, ќе го спојам со вас. Па после бркајте ја
работава со него, пошто ја баш и немам некое слободно време периодов со
оглед на тоа дека иде колоквиумска.

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120501/3b0831b7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list