[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 4 08:36:57 UTC 2012


2012/5/1 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>

> За место за настанот ја имам човек што може да го прашам, ако има шанси да
> се одржи настанот на факултетов, ќе го спојам со вас. Па после бркајте ја
> работава со него, пошто ја баш и немам некое слободно време периодов со
> оглед на тоа дека иде колоквиумска.
>

Се уште немаме никаков фидбек во врска со ова, Мите и Борис рекоа дека би
можеле да се распрашаат, така да ве молам пишете кога ќе имате накаква
повратна информација.

Ако има некој друг што би можел да се распраша за простор нека пише.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120504/5a82bc44/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list