[2s.mk-friends] Анализа на мејлинг листата

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 4 08:35:20 UTC 2012


2012/5/2 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>

> Здраво на сите,
>
> Ми беше дадена идејата да се направи анализа на мејлинг листава,
> [2s.mk-friends]
> За што најмногу се зборувало, кога имало поголема активност и слично.
>
> Напишете подетално какви анализи би сакале да видите во врска со ова.
>

- најавени настани за СподелиЗнаење.
- најактивни корисници
- најмалку активни корисници
- зголемување/опаѓање на претплатници?
- најдолги мејлови?

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120504/d1a36bd6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list