[2s.mk-friends] Анализа на мејлинг листата

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed May 2 14:17:47 UTC 2012


Здраво на сите,

Ми беше дадена идејата да се направи анализа на мејлинг листава,
[2s.mk-friends]
За што најмногу се зборувало, кога имало поголема активност и слично.

Напишете подетално какви анализи би сакале да видите во врска со ова.

Поздрав,
Баже


More information about the Ossm-members mailing list