[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Fri May 4 11:27:21 UTC 2012


2012/5/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Се уште немаме никаков фидбек во врска со ова, Мите и Борис рекоа дека би
> можеле да се распрашаат, така да ве молам пишете кога ќе имате накаква
> повратна информација.
>
>  Ако има некој друг што би можел да се распраша за простор нека пише.
>

Јас му пишав сабајле, чекам да ми одговори, па ќе му пратам Ваши контакти.

Поздрав,
Борис
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120504/5b76a761/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list