[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri May 4 11:22:07 UTC 2012


On 05/04/2012 10:36 AM, Arangel Angov wrote:
>
> Се уште немаме никаков фидбек во врска со ова, Мите и Борис рекоа дека 
> би можеле да се распрашаат, така да ве молам пишете кога ќе имате 
> накаква повратна информација.
>

Новица исто спомна нешто за некој хотел, па Новица ако можеш јави се 
таму и види како е ситуацијата со местото. Јас овој викенд не одам ама 
следниот сум скоро 100% па би можел да го видам хотелот.

поздрав

-- 
Владан
More information about the Ossm-members mailing list