[2s.mk-friends] Анализа на мејлинг листата

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri May 4 11:51:17 UTC 2012


>> Напишете подетално какви анализи би сакале да видите во врска со ова.

- клиенти за е-пошта низ времето, во еден график.
- мејл адреси (домејн делот) низ времето, во еден график.

Налик gs.statcounter.com.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120504/569723ae/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list