[2s.mk-friends] #10години 2с.мк: Слободни филмови; 4-9 мај 2012 во Кинотека на Македонија

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri May 4 10:31:08 UTC 2012


> Повеќе информации за филмовите се достапни на
> slobodensoftver.org.mk/slobodnifilmovi/.

потсетување дека филмовите почнуваат денес во 20 часот
со проекција на good copy bad copy

се гледаме таму.

-- 
nnvc

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list