[2s.mk-friends] Натпревар

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat May 5 05:19:02 UTC 2012


Студенти на УКИМ, зошто веќе еднаш учествував на еден ваков натпревар
и ми е интересно да си правам case studies сакам да се пријавам и на
овој. Сака некој да ми биде партнер во тим да си работиме? Треба да се
сме тројца :)

http://www.ebec.best.org.mk/kategorii.html

btw другите ѕирнете може ќе си најдете нешто што ве интересира.


More information about the Ossm-members mailing list