[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon May 7 12:14:56 UTC 2012


2012/5/7 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Ќе им пишам денес, само ако можеш пиши ми како се вика :)
>

Немој да им пишуваш пред да се синхронизираме, имам мејлови од минатите
години, документи за соработка со други факултети и сл што сакам да им ги
испратиме. Плус Дарко од Охрид рече по некоја линија имал контакт таму, ќе
дојде во хаклаб да ни каже што како.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120507/e8360772/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list