[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu May 10 12:31:57 UTC 2012


Само што добивме одлична понуда од Еуротел кај Струга

11.5 € од човек во 3 креветна соба, со доручек
+ 1€ од човек е за 2 креветна соба

14€ од човек во 3 креветна соба, за полупансион (доручек, вечера)
+ 1€ од човек е за 2 креветна соба

Просторот за конференцијата го добиваме бесплатно и имаат интернет
Просторот не сме го виделе, али ко за 50 луѓе бил ок, според Золи.

--
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list