[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Azder azhder at gmail.com
Thu May 10 18:18:24 UTC 2012


Значи кој inception сум ви направил кога спомнав Струга, сега колку повеќе
мислите на Охрид толку подобро ќе ви изгледа Струга :)

Зафркавање на страна, хотелов е на 10 минути пеш до град, а во Сплит беше
ВО град, инаку сѐ друго како во Сплит :)

Се читаме (Se chitame).


2012/5/10 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Ок очигледно имате некои предрасуди со Охрид, па организирајте во Струга,
> јас немам никаков проблем, известете ги само луѓето.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120510/f8c8fd20/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list