[2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот

Novica Nakov novica at on.net.mk
Thu May 17 14:11:08 UTC 2012


https://friendfeed.com/marcell/b16cc2c8/studij-vladajuce-klase-mama

-- 
nnvc

GNU/Linux: бидејќи рестартирањето служи само за инсталирање на хардвер!More information about the Ossm-members mailing list