[2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Tue May 15 21:17:44 UTC 2012


On вто, 15 мај 2012 15:53:23 CEST, Vladan Popovic wrote:
> видеото ќе го гледаме во скопскиот хаклаб КИКА кој се наоѓа кај
> католичка црква, поточно овде http://is.gd/jjUmDy
>

за оние што неможеме да присуствуваме линк до видеото има?
More information about the Ossm-members mailing list