[2s.mk-friends] otvoren grad bitola

Novica Nakov novica at on.net.mk
Fri May 25 20:11:49 UTC 2012


Од она што го видов на 
http://www.mladiinfo.com/2012/05/25/bitola-open-city-2012/ 
има некој настан во Битола на крајот на август и има 
отворен повик за учество.

The events will take place all around Bitola (city 
squares, coffee
bars etc) from 22-25 August, 2012.


Колку што разбирам од нашиот распоред ова е по НСНД Сплит 
и за очекување е дека сите/повеќето би биле дома па може 
да се размисли за тоа да се презентира нешто од хаклабот 
или генерално од работата на хакерската заедница на овие 
денови  во Битола.

Идеи? Желби?

-- 
nnvc

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list