[2s.mk-friends] ZeroMQ на Сподели знаење 26 Мај 2012

Gorjan Petrovski mogi57 at gmail.com
Fri May 25 22:05:57 UTC 2012


:-)
On May 25, 2012 1:43 PM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:

> On 25.05.2012 10:58, Blagoj Petrushev wrote:
>
>> До дежурниот,
>>
>> Ако нема ништо на програмата за утре, можам да направам кратка
>> презентација со пар примери за zeromq во python.
>> Ќе биде уште поинтересно ако некој може да ми помогне да видиме како
>> работи и cross-language.
>>
>
> ај ќе пробам ја go + 0mq или тој native Erlang портот
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120526/882c2b97/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list