[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 31 21:27:08 UTC 2012


Драги наши,

Како што веќе знаете викендот 9,10 Јуни 2012 во Струга се одржува НСНД
(Охрид), оваа година го правиме во Еуротел Струга.

Планот е дека петокот 8 јуни е пристигнување во Струга,  запознавање
со гостите и пријателите
од Хрватска, Србија, Косово и ЕУ :) Настанот ќе се одвива во сабота 9
и недела 10 јуни.

Пишете сѐ овде да се преброиме колку сме за превоз и за спиење.

Ако на некого му фалат пари за сместување или превоз или и двете,
имаме некои средства што сме ги заштедиле од 2с.мк
што може да ги искористиме за оваа прилика, пишете го и тоа ако имате
потреба од помош.
Битно е секој кој има желба да дојде, да може да присувствува.

Овде пријавувајте се кој има кола, кој ќе оди со автобус и генерално
како да се однесеме таму.
Исто така и пријавете се дали ви треба сместување и во каква соба,
трокреветна или двокреветна, генерално
зимаме спиење+доручек. Ќе јадеме ручек на настанот заеднички, некој
сендвич. Вечерта одиме на заедничка
вечера и пиво.

Викито со цените и информациите е тука http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid,
објавата е на http://nsnd.org, повеќе информации за историјата на НСНД исто на
вики http://wiki.spodeli.org/Категорија:НСНД .

П.С. Јас сум на одмор низ Македонија, во петок 8 јуни би требало да
стигнам во Струга, ќе имам кола таму
и ќе имам плус 2 или 3 места за враќање во Скопје на 10 јуни.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list