[2s.mk-friends] НСНД Охрид во Еуротел, Струга Јуни 9,10 2012

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Thu May 31 23:43:54 UTC 2012


Јас ќе доаѓам, немам кола. Сеедно ми е околу соба, двокреветна или
трокреветна. Инаку би земал аранжман само со појадок. Ако има некој вишок
место во кола, нека каже.

2012/5/31 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Драги наши,
>
> Како што веќе знаете викендот 9,10 Јуни 2012 во Струга се одржува НСНД
> (Охрид), оваа година го правиме во Еуротел Струга.
>
> Планот е дека петокот 8 јуни е пристигнување во Струга,  запознавање
> со гостите и пријателите
> од Хрватска, Србија, Косово и ЕУ :) Настанот ќе се одвива во сабота 9
> и недела 10 јуни.
>
> Пишете сѐ овде да се преброиме колку сме за превоз и за спиење.
>
> Ако на некого му фалат пари за сместување или превоз или и двете,
> имаме некои средства што сме ги заштедиле од 2с.мк
> што може да ги искористиме за оваа прилика, пишете го и тоа ако имате
> потреба од помош.
> Битно е секој кој има желба да дојде, да може да присувствува.
>
> Овде пријавувајте се кој има кола, кој ќе оди со автобус и генерално
> како да се однесеме таму.
> Исто така и пријавете се дали ви треба сместување и во каква соба,
> трокреветна или двокреветна, генерално
> зимаме спиење+доручек. Ќе јадеме ручек на настанот заеднички, некој
> сендвич. Вечерта одиме на заедничка
> вечера и пиво.
>
> Викито со цените и информациите е тука
> http://wiki.spodeli.org/NSND/2012/Ohrid,
> објавата е на http://nsnd.org, повеќе информации за историјата на НСНД
> исто на
> вики http://wiki.spodeli.org/Категорија:НСНД .
>
> П.С. Јас сум на одмор низ Македонија, во петок 8 јуни би требало да
> стигнам во Струга, ќе имам кола таму
> и ќе имам плус 2 или 3 места за враќање во Скопје на 10 јуни.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120601/b38d7674/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list