[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Nov 3 18:13:33 UTC 2012


2012/11/3 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
> Добивме 5 гратис + 10 friend tickets шо значи дека се со попуст. Толку
> информации имам за сега, чекам повеќе детали.
>

Ај ве молам сите заинтересирани во понеделник во хаклаб на ГЛУПП да се
договориме за деталите во другата соба. Накај 7 може, ако одговара порано
кажете, јас би можел после работа некаде накај 5-6.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121103/43eaf9d5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list