[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 5 17:46:05 UTC 2012


2012/11/3 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Ај ве молам сите заинтересирани во понеделник во хаклаб на ГЛУПП да се
> договориме за деталите во другата соба. Накај 7 може, ако одговара порано
> кажете, јас би можел после работа некаде накај 5-6.
>

ерр... anyone?

дечки треба да купиме карти деновиве ќе станат премногу скапи и нема да се
исплати или ќе ги снема. дај ве молам оние што се пријавивте малце
посериозно, одговара ли опцијата со виз ер 23ти-30ти - 150 еур - скопје -
дортмунд или не?

и кажете кога одговара да седнеме да резервираме карти, дајте утре задутре
да го завршиме ова.

золи, има ли нешто ново околу простор?
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121105/135d3565/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list