[2s.mk-friends] Греење на плин

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Nov 4 12:47:58 UTC 2012


не знам, мислам дека Глиша или Стама може да пишата, али планираме да се
пребациме на ова:

https://bugs.spodeli.org/issues/246

кај и да е неделава... валјда.


2012/11/4 Gorjan Petrovski <mogi57 at gmail.com>

> Здраво дечки и девојки,
>
> Колку боци годишно користиме во хаклабот?
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121104/aaaf44df/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list