[2s.mk-friends] Греење на плин

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sun Nov 4 17:34:29 UTC 2012


On 04.11.2012 12:20, Gorjan Petrovski wrote:
> Здраво дечки и девојки,
>
> Колку боци годишно користиме во хаклабот?

колку што гледам, според трошоците направени минатата година сме 
потрошиле 5 плински боци.

Тоа е од 27.12.2011 до крајот на февруари 2012

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list