[2s.mk-friends] 2с.мк редовни состаноци 04.10.2012 записник

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 5 11:20:13 UTC 2012


http://wiki.spodeli.org/2cmk/mom-04-10-12

наредниот состанок е првата недела од декември.

состаноците се отворени за сите заинтересирани, забелешките погоре се
кратки заклучоци од дискусиите, ако некој го интересира повеќе може да
дојде на наредниот состанок.

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121105/92479d04/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list