[2s.mk-friends] СподелиКино - 13.11.2012 - Галерија 7

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 6 11:44:53 UTC 2012


2012/11/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Следниот вторник (13ти ноември) во Галерија 7 во Стара Чаршија ќе се
> оддржи првото СподелиКино сезонава.
>
> Предложениот филм е: We Are Legion: The story of the Hacktivists
>
> Повеќе за филмот:
> http://wearelegionthedocumentary.com/about-the-film/
>
> Па се гледаме во вторник во Галерија 7 во 19ч.
> Мапа: http://goo.gl/maps/ZEsJg


Среда 14ти Ноември од 19ч во Галерија 7.

Го преместуваме настанот за еден ден бидејќи во вторник истото време има
предавање на Финки на тема „Слободен софтвер технички и социо економски
аспекти на слободен софтвер“.

Поздрав.

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121106/aa6798e8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list