[2s.mk-friends] СподелиКино - 13.11.2012 - Галерија 7

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Nov 6 16:29:22 UTC 2012


On 06.11.2012 12:44, Arangel Angov wrote:
> 2012/11/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk <mailto:ufo at linux.net.mk>>
>
>   Следниот вторник (13ти ноември) во Галерија 7 во Стара Чаршија ќе се
>   оддржи првото СподелиКино сезонава.
>
>   Предложениот филм е: We Are Legion: The story of the Hacktivists
>
>   Повеќе за филмот:
>   http://wearelegionthedocumentary.com/about-the-film/
>
>   Па се гледаме во вторник во Галерија 7 во 19ч.
>   Мапа: http://goo.gl/maps/ZEsJg
>
>
> Среда 14ти Ноември од 19ч во Галерија 7.
>
> Го преместуваме настанот за еден ден бидејќи во вторник истото време има
> предавање на Финки на тема „Слободен софтвер технички и социо економски
> аспекти на слободен софтвер“.

а од кај ќе најдеш проектор за среда 14ти ноември?


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list