[2s.mk-friends] СподелиКино - 13.11.2012 - Галерија 7

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Nov 6 17:01:40 UTC 2012


А зошто го најавивте ова иако дискутиравме дека може да го префрлиме во
Менада и да прашаме таму?

Или тоа отпаѓа? Дека мене никој ништо не ми кажа.


2012/11/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/11/6 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>
>>
>> а од кај ќе најдеш проектор за среда 14ти ноември?
>
>
> има еден во Галерија 7, прашај го Игор.
>
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121106/495b9f06/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list