[2s.mk-friends] СподелиКино - 13.11.2012 - Галерија 7

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 13 09:03:49 UTC 2012


2012/11/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> А зошто го најавивте ова иако дискутиравме дека може да го префрлиме во
> Менада и да прашаме таму?
>
> Или тоа отпаѓа? Дека мене никој ништо не ми кажа.
>

Од Менада не одговорија, останува 14ти, среда од 20.00ч во Галерија 7.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121113/11bca6ba/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list