[2s.mk-friends] стакло кика

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Nov 12 16:30:13 UTC 2012


Отпролика колку време би траело поправањето? Можам да излезам на пауза од
работа ако не фаќа повеќе од саат.


2012/11/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Има едно стакло што треба да се промени во хаклаб, ако некој е таму
> деновиве до 17.00ч (до тогаш работат), значи порано во денот може да се
> јави на број 3211-001 во Огледало-ИГ и да договори да дојде човек да го
> замени, треба да се стави стаклото и да се заврсти со гипс, би чинело
> некаде 150-200мкд па јас ќе му вратам пари на тој што ќе плати. Стаклото е
> во кујната веднаш под климата.
>
> Требаше денес да договорам али не успеав. Нема да сум тука пола недела па
> ако може ова некој да го збрка би му бил благодарен.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121112/77ae7be2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list