[2s.mk-friends] стакло кика

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Nov 12 16:20:23 UTC 2012


Има едно стакло што треба да се промени во хаклаб, ако некој е таму
деновиве до 17.00ч (до тогаш работат), значи порано во денот може да се
јави на број 3211-001 во Огледало-ИГ и да договори да дојде човек да го
замени, треба да се стави стаклото и да се заврсти со гипс, би чинело
некаде 150-200мкд па јас ќе му вратам пари на тој што ќе плати. Стаклото е
во кујната веднаш под климата.

Требаше денес да договорам али не успеав. Нема да сум тука пола недела па
ако може ова некој да го збрка би му бил благодарен.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121112/1a8e7949/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list