[2s.mk-friends] предавање на тема зошто хакерите хакираат? утре во 18 ч на финки

novica novica at on.net.mk
Tue Nov 20 22:11:10 UTC 2012


аха, сепак имаме некоја снимка од денес:
http://t.co/a4pu3cRj

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list