[2s.mk-friends] мое дежурство во 2012

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Thu Nov 22 02:23:57 UTC 2012


Здраво

Бидејќи моите обврски на работа до крајот на 2012 ќе се протегаат и
после вообичаените работни часови, би замолил моите должности за
дежурање во 2012 да бидат прескокнати.

Однапред благодарам.

Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list