[2s.mk-friends] мое дежурство во 2012

novica novica at on.net.mk
Sat Nov 24 10:04:39 UTC 2012


> Бидејќи моите обврски на работа до крајот на 2012 ќе се протегаат и
> после вообичаените работни часови, би замолил моите должности за
> дежурање во 2012 да бидат прескокнати.

Јас ќе го заменам Миша таа недела за да не мора да се поместува 
распоредот.

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list